Na 1 porci

1 porce uzeného Tofu | 1 porce zeleniny (Pak – Choi, kapusta, mrkev) | 1 stroužek česneku | čerstvý zázvor | 1 červená čili paprička | špetka skořice | kmín | kari | sůl, pepř |zeleninový sušený bujon | čerstvě nasekaný zelený koriandr

  1. Tofu nakrájet na malé kostičky. Zeleninu omýt, očistit, a nakrájet na jemné proužky.
  2. Česnek a zázvor oloupat, oboje na jemno nasekat. Chili očistit a nakrájet na malé kousky.
  3. Rozpálit pánev a na ní na troše vody spařit kapustu. Přidat všechno koření a nechat 3 minuty povařit. Nejdřív přidat mrkev, potom Pak – Choi, a všechno nechat vařit další 3 minuty.
  4. Rozpálit pánev a na ní orestovat tofu kostičky. Ty pak vmíchat do zeleniny. Posypat koriandrem.

Tip: Je možné zeleninu restovat též na kokosovém oleji.