Následující recepty jsou ideálním doplňkem k výživovému programu Metabolic Balance®. Vyzkoušejte recepty na chutná a zdravá jídla.
Nyní jsou zobrazeny všechny recepty. Můžete si zobrazit recepty podle kategorií: Hlíva ústřičná, Klíčky a výhonky, Luštěniny, Maso a drůběž, Ryby a mořské plody, Směsi zrní, Sýry a mléčné produkty, Tofu a Vejce.
Na 1 porci 1 porce zeleniny (listový špenát, 1 čajová lžička na kostičky nakrájené cibule) | 1 stroužek česneku | špetka muškátového oříšku | sůl, pepř | 1 porce vajec Špenát omýt, očistit a zblanžírovat ve slané vodě. Ve studené vodě propláchnout a v sítku nechat okapat a vymačkat. Pak špenát na hrubo nakrájet. Troubu předehřát[...]
Na 1 porci 1 polévkovou lžíci octové esence | 1 porci vajec | 1 porci zeleniny (růžičková kapusta, pórek, květák, mrkev) | 350 ml zeleninového vývaru | sůl, pepř | 1 polévkovou lžíci pažitky V hrnci ohřát asi litr vody s octovou esencí na 70 stupňů, tzn. voda by měla začít perlit. Vejce rozklepnout do naběračky a[...]
Na 1 porci 1 porce vajec | 1 porce zeleniny (žampiony, ½ rajčete, brokolice, avokádo) | 1 porce manga | sůl, pepř | bio jablečný ocet | kolečko pažitky Vejce povařit 10 minut v octové vodě. Žampiony očistit a nakrájet na plátky. Rajče nakrájet na kostičky. Brokolici očistit a rozdělit, zblanžírovat ve slané vodě a nechat[...]
Na 1 porci 1 vejce | 1 dávka minerální vody | sůl |vanilková dřeň | 1 jablko | skořice Vejce našlehat v minerální vodě. Osolit a okořenit vanilkou. Omýt jablko, odstranit jádřinec a dužinu nastrouhat. Rozpálit pánev bez tuku a lehce podusit nastrouhané jablko. Přilít našlehané vejce a nechat ztuhnout. Jablkový trhanec před servírováním posypat skořicí.[...]
Na 1 porci 1 stroužek česneku | čerstvý zázvor |2 polévkové lžíce čerstvě nasekaných bylinek (libeček, petrželka, zelený koriandr) | sůl, pepř | chili koření | 1 porce tofu | 1 porce zeleniny (čínské zelí, paprikový lusk, jarní cibulka, žampiony) | bio jablečný ocet Oloupat česnek a zázvor. Oboje na jemno nasekat a smíchat s bylinkami.[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny | (dýně, topinambur /jeruzalémský artyčok/, lišky, 1 polévková lžíce na kostičky nakrájené cibule, avokádo) | 1 stroužek česneku | 1 1 velký list šalvěje | sušený zeleninový bujon | sůl, pepř | čerstvě nasekaná petrželka | 1 porce tofu Dýni a artyčok omýt, očistit a nastrouhat. Lišky oškrábat nožem[...]
Na 1 porci ½ stonku voňatky | ¼ vanilkového lusku | špetka skořice | 1 porce tofu |1 porce mango Voňatku omýt a trochu oklepat. Vanilku nakrájet a dřeň oškrábat. Voňatku, skořici a vanilkovou dřeň a oškrábaný vanilkový lusk povařit ve 100 ml vody asi 10 minut. Potom vývar přecedit přes čajové sítko a nechat[...]
Na 1 porci 1 porce uzeného Tofu | 1 porce zeleniny (Pak – Choi, kapusta, mrkev) | 1 stroužek česneku | čerstvý zázvor | 1 červená čili paprička | špetka skořice | kmín | kari | sůl, pepř |zeleninový sušený bujon | čerstvě nasekaný zelený koriandr Tofu nakrájet na malé kostičky. Zeleninu omýt, očistit, a[...]
Na 1 porci 1 plátek celozrnného žitného chleba | 1 jablko | skořice | 1 porce jogurtu (přírodní nebo soja jogurt) Chléb nakrájet na malé kostičky. Rozpálit pánev bez tuku, a chleba ze všech stran orestovat. Omýt jablko, odstranit jádřinec, a dužinu nakrájet na malé kousky. Kousky jablka posypat skořicí a spolu s chlebem zamíchat do[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (mrkev, pastinák, 1 polévková lžíce na kostičky nakrájené cibule) | 300 ml zeleninového vývaru | 1 porce meruněk | 1 stroužek česneku | ½ červené chili papričky |sůl, pepř | 1 porce sýru Feta | ½ polévkové lžíce na proužky nakrájené bazalky Mrkev a pastinák omýt, oloupat a nakrájet[...]