Následující recepty jsou ideálním doplňkem k výživovému programu Metabolic Balance®. Vyzkoušejte recepty na chutná a zdravá jídla.
Nyní jsou zobrazeny všechny recepty. Můžete si zobrazit recepty podle kategorií: Hlíva ústřičná, Klíčky a výhonky, Luštěniny, Maso a drůběž, Ryby a mořské plody, Směsi zrní, Sýry a mléčné produkty, Tofu a Vejce.
Na 1 porci 1 jablko | 1 porce zeleniny (2/3 celerové hlízy, fenykl, 1 čajová lžička na kostičky nakrájené cibule) | 300 ml zeleninového vývaru | sůl, pepř | 1 porce sýru Ricotta | 1 polévková lžíce nasekané petrželky Omýt jablko, oloupat, odstranit jádřinec a dužinu nahrubo nakrájet. Celer a fenykl omýt, očistit a též[...]
Na 1 porci 1 porce ovoce (měkké mango) | 1 porce jogurtu (přírodní nebo sojový jogurt) | 100 ml ledové minerální vody | na špičku nože pár nitek šafránu Mango oloupat, oddělit dužinu od pecky a nakrájet na malé kostičky. Kostičky manga vmíchat do jogurtu a rozmixovat v mixéru. Do mangového krému vmíchat ledovou minerálku. Nalít[...]
Na 1 porci 1 hruška | černý sezam | indické kari | 1 kozlíček polníček | 1 porce kozího sýra Hrušku omýt, rozčtvrtit, odstranit jádřinec a dužiny nakrájet na srpky. Rozpálit pánev bez tuku, orestovat sezam dokud nezačne vonět. Poté přidat plátky hrušky a poprášit je kari. Omýt a očistit kozlíček polníček a nechat okapat.[...]
Na 1 porci 1 porce ovčího sýra | 1 porce zeleniny (špenát, 1 polévková lžíce cibule na kostičky) | 1 porce meruněk | 1 stroužek česneku | sklenička zeleninového bujonu v prášku | čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek Ovčí sýr nakrájet na malé kostičky. Špenát omýt, očistit, zblanžírovat ve slané vodě a vypláchnout ve studené vodě. Nechat[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (1/2 rajčete, celer, jarní cibulka, salátová okurka) | 2 stroužky česneku | petržel | pažitka | 1 porce tvarohu | minerální voda | sůl, pepř | 1 porce samožitného chleba Rajče nakrájet na kostičky. Celer a jarní cibulku omýt a očistit, celer nakrájet na kostičky, cibulku na kolečka. Vše[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (fenykl, ½ rajčete, 1 polévková lžíce na kostičky nakrájené cibule) | petržel | 1 stroužek česneku | 1 porce žitného knäckebrotu |sůl, pepř | 1 porce buvolí mozarelly Fenykl omýt, očistit, nakrájet na plátky a vložit do nákypové formy. Zelené z fenyklu uschovat. Troubu předehřát na 175 stupňů (horkovzdušnou na[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (cuketa, 1 čajová lžička cibule na jemné kostičky) | 1 stroužek česneku | indické kari | sůl, pepř | 1 porce čerstvého sýra | kolečko pažitky | čerstvá nasekaná petrželka Omýt cuket, očistit a nakrájet na plátky. Oloupat česnek a nasekat na jemno. Rozpálit pánev bez tuku a na[...]
Na 1 porci 1 porce směsi zrní | 1 porce Hokkaido dýně | 1 jablko | čerstvý zázvor | skořice | sůl Rozpálit pánev bez tuku, orestovat směs zrní a následně vyjmout. Dýni omýt, odjádřit a odstranit pouze tvrdá místa slupky, jinak se dýně nemusí loupat. Dužinu na jemno nastrouhat. Omýt jablko, odstranit jádřinec a[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (1 polévková lžíce na kostičky nakrájené cibule, kyselé zelí) | majoránka | tymián | kmín | pepř | jedna porce samožitného chleba | 1 porce směsi zrní | 1 jablko Hrnec rozehřát bez tuku, podusit cibulku. Přidat zelí. Okořenit majoránkou, tymiánem, kmínem a pepřem. 10 minut vařit. Chléb nakrájet[...]
Na 1 porci 1 porce směsi zrní | 1 čajová lžička černého sezamu | 1 porce zeleniny (dýně, 1 čajová lžička na kostičky nakrájené cibule) | 1 větvička rozmarýnu | 1 stroužek česneku | ½ chili papričky | čerstvý zázvor | 300 ml zeleninového vývaru | sůl, pepř Rozpálit pánev bez tuku, na ní orestovat[...]