Následující recepty jsou ideálním doplňkem k výživovému programu Metabolic Balance®. Vyzkoušejte recepty na chutná a zdravá jídla.
Nyní jsou zobrazeny všechny recepty. Můžete si zobrazit recepty podle kategorií: Hlíva ústřičná, Klíčky a výhonky, Luštěniny, Maso a drůběž, Ryby a mořské plody, Směsi zrní, Sýry a mléčné produkty, Tofu a Vejce.
Na 1 porci 1 porce červených fazolí | 1 porce zeleniny (cuketa, jarní cibulka, ½ rajčete) | 1 stroužek česneku | ¼ lusku chili papričky | sušený zeleninový bujon | sůl, pepř | bio jablečný ocet | tymián Fazole nechat přes noc změknout ve studené vodě. Příští den zcedit, a fazole v čerstvé vodě bez soli[...]
Na 1 porci 1 porce čočkových klíčků | 1 porce zeleniny (celer, mrkev, pastinák) | sušený zeleninový bujon | sůl, pepř | 1 hruška | 2 stroužky česneku | 1 porce žitného chleba na tenko nakrájený |skořice | čerstvě nasekaná petrželka Klíčky 1-2 minuty zblanžírovat , vypláchnout a nechat okapat. Omýt a očistit zeleninu, a[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (cuketa, pastinák, 1 polévková lžíce na kostičky nakrájené cibule) | 250 ml zeleninového vývaru | sůl, bílý pepř | 1 porce klíčků (např. ředkvičkové nebo vojtěškové) | 1 čajová lžička nasekaného kopru Cuketu omýt, oloupat. Rozpůlit, vyškrábat jádra a dužinu nakrájet na malé kostičky. Pastinák očistit, oloupat a také[...]
1 porce klíčků (např. mungo = zelená fazole, čočkové klíčky) | 1 porce zeleniny ( červená paprika, nakládaná okurka, 1 polévková lžíce na kostičky nakrájené cibule) | 1 jablko | 50 ml zeleninového vývaru | 1 polévková lžíce bio jablečného octa | sůl, pepř | 1 plátek samožitného chleba Klíčky zblanžírovat asi 1-2 minuty ve[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (červený, zelený a žlutý paprikový lusk, 1 polévková lžíce na kostičky nakrájené cibule) | 1 polévková lžíce indického kari | 100 ml zeleninového vývaru | 1 porce klíčků/výhonků | sůl, pepř | 1 polévková lžíce pažitky Paprikové lusky omýt a očistit, nakrájet na proužky. Rozpálit pánev bez tuku, papriku[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (mrkev, pórek, celer) | sůl | sojová omáčka (bez pšeničné mouky, bez cukru) | 1 porce sojových klíčků | 1 porce mango | ½ chili papričky | pepř | čerstvě nasekaný zelený koriandr Omýt a očistit zeleninu, a nakrájet jí na proužky. Podusit ve slané vodě a ochutit sojovou[...]
Na 1 porci 1 porce zeleniny (kyselé zelí, lusk červené papriky, 1polévková lžíce na kostičky nakrájené cibule) | 1 porce hlívy ústřičné | 200 ml zeleninového vývaru | 1 list vavřínu | sůl, černý pepř | špetka muškátového oříšku | 1 polévková lžíce majoránky | paprika (koření) Kyselé zelí nechat okapat. Paprikový lusk omýt, očistit[...]
Na 1 porci 1 porce houževnatce (Shiitakes) | 1 porce zeleniny (1/2 rajčete, pár listů salátu, avokádo) | 10 lístků bazalky | 100 ml zeleninového vývaru | sůl, pepř | 1 polévková lžíce bio jablečného octa Houby očistit kuchyňskou utěrkou a nakrájet na půlky. Rajče rozkrájet na kostičky. Salátové listy omýt a osušit. 8 bazalkových[...]
Na 1 porci 1 porce hlívy ústřičné | 1 porce zeleniny (chřest, pórek) | 350 ml zeleninového vývaru | sůl, pepř | špetku muškátového oříšku | čerstvě nasekaná petrželka Hlívu ústřičnou očistit kuchyňskou utěrkou nebo oškrábat nožem, ale nemýt. Nakrájet na jemné plátky. Chřest omýt, od hlavy směrem dolů oloupat, konec uříznout. Pórek umýt pod[...]
Na 1 porci 1 porce hlívy ústřičné | 1 porce zeleniny ( 1 čajová lžička na kostičky nakrájené šalotky, italský salát, avokádo, ½ rajčete) | bio jablečný ocet | 75 ml zeleninového vývaru | tymián | sůl, pepř | kolečko pažitky Hlívu ústřičnou očistit kuchyňskou utěrkou nebo oškrábat nožem, ale nemýt. Rozkrájet na půlky nebo[...]